Sport

Wil je beginnen met hardlopen en heb je geen idee hoe je moet starten? Dan coach ik je stap voor stap naar je eerste 5 km of Dam tot Damloop. Wil je echt fit worden en sport je graag buiten? Dan is bootcamp vast iets voor jou.

Hardlooptrainingen en clinics
Train je samen met vrienden of collega’s voor een wedstrijd en hebben jullie behoefte aan begeleiding? Dan help ik jullie graag op weg! Ik geef clinics aan groepen beginners tot licht gevorderde lopers. Op basis van je wensen maak ik een programma op maat. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Bootcamp
Bootcamp is een buitentraining waarbij het accent ligt op het vergroten van je uithoudingsvermogen, kracht, snelheid en behendigheid. Je traint gezellig samen met een groep in de buitenlucht (gratis portie vitamine D!) en werkt aan een sterk lijf. Wil je echt fit worden? Doe dan mee met mijn bootcamp trainingen! Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

 

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>