Over Nienke

NienkeIk ben in 1980 geboren in Raalte. Hier ging ik naar de basisschool en havo, schreef ik tientallen dagboeken vol en won een opstelwedstrijd. Ik studeerde Communicatie aan Hogeschool Windesheim in Zwolle. Tijdens mijn afstuderen richtte ik met een studiegenoot het bureau Dame & Heer op. Samen voerden we opdrachten uit op het gebied van tekst en communicatie. Vervolgens werkte ik bij verschillende organisaties in marketing- en communicatiefuncties. In 2009 voltooide ik de opleiding senior communicatieadviseur bij Van der Hilst en ging ik als freelancer aan de slag.

Het mooiste van mijn werk is dat mijn hardloopschoenen en ik regelmatig op reis gaan voor artikelen, reportages en inspiratie. Zo liep ik met -20 in de sneeuw in Stockholm, in het heuvelachtige San Francisco, langs het Opera House in Sydney, onder de Spaanse zon in Madrid, in Central Park in New York, op het strand van Bali en de Malediven en in de hitte van Dubai omringd door expats en vrouwen in burka’s.

In mijn woonplaats Den Haag trek ik ook vaak mijn hardloopschoenen aan en ren door duinen, bos, park en stad. Daarnaast doe ik krachttraining en aan yoga. Maar ik probeer ook graag andere sporten uit. Uitrusten doe ik het liefst op de bank met boeken, magazines en websites die gaan over gezond én lekker eten, fitness & health, mode en reizen. 


 

 

 

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>