Healthy & Happy 2014

Lapland2013 was een achtbaan. Work-wise ging het lekker. Ik heb keihard gewerkt aan te gekke opdrachten en dit najaar ging Glow natuurlijk live. Met de fun zat het ook wel snor. Het jaar begon fantastisch met uitzicht op het vuurwerk spektakel op de Harbour Bridge in Sydney, in de zomer genoot ik ruim een week van la dolce vita in Italië en als klap op de vuurpijl sluit ik het jaar af in winter wonderland Lapland.

Qua gezondheid ging het iets minder en daardoor sportief ook. Ik heb maanden lopen kwakkelen met rugklachten en niet kunnen hardlopen. En als iets wat je vreselijk graag doet niet gaat, dan word je daar soms best chagrijnig van. Maar dat valt helemaal in het niet bij wat mijn vader voor zijn kiezen kreeg: kanker. Hoe vaak je het ook om je heen hoort en hoe erg je ook met anderen meeleeft, als het om je lieve pap en rots in de branding gaat, dan voel je pas wat zoiets met jou en je familie doet. De grond zakt onder je voeten vandaan en alles wat zo vanzelfsprekend was, is ineens niet zo vanzelfsprekend meer. Mijn vader kan goed behandeld worden en de artsen zijn positief, maar genezen zal hij niet. Gelukkig voelt hij zich goed en is hij ontzettend strijdvaardig.

Als zoiets gebeurt word je met je neus gedrukt op wat écht belangrijk is: Life is all about being healthy & having fun. De gedachte achter Glow slaat voor mij nog meer de spijker op zijn kop dan toen ik deze zin voor het eerst opschreef. Goede voornemens vind ik eigenlijk onzin. Als je ergens niet tevreden over bent of iets wilt veranderen, kun je het beter maar meteen aanpakken. Waarom wachten tot 1 januari? Daarom neem ik me vanaf NU voor vaker tijd door te brengen met de mensen die dichtbij me staan en meer te genieten.

Ik wens jullie allemaal hele fijne feestdagen en een healthy & happy 2014!

Take care!
Nienke

Deze blog is op 23 december 2013 gepost op glowmag.nl.

2 thoughts on “Healthy & Happy 2014

  1. Hoi Nienke,

    Ik heb net al je verhalen weer eens terug gelezen. Niemand schrijft zo leuk en motiverend over het hardlopen als jou. Ik ben één dag na kerst 2012 begonnen met lopen en vind het geweldig! Ik wou er toen zoveel mogelijk over lezen en kwam zo oa ook jouw verhalen tegen. Ik heb er toen veel aan gehad en nu nog steeds lees ik ze weer graag terug als ik een boost nodig heb. En….dat werkt! Ik wou je dit graag laten weten dus vandaar mijn berichtje. Strekte met je vader.

    Groetjes Dominique

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>