Communicatie

Op zoek naar een journalist voor een reportage of achtergrondartikel? Zit je verlegen om een goed leesbare tekst voor je website? Of wil je advies over hoe je je organisatie, merk of product onder de aandacht brengt van jouw publiek? Ik help je graag met een inspirerend verhaal, een pakkende tekst en praktisch advies. Ook wanneer je tijdelijk handjes te kort komt op kantoor kun je me inschakelen als (web)redacteur of communicatiespecialist.

Reportages en reviews
Wat zijn de laatste trends op het gebied van health en fitness? Is die nieuwe fitness rage zo leuk en effectief als wordt beweerd? En is die sport gadget echt handig? Met een positief kritische houding probeer ik nieuwe sporten en test ik producten. In een reportage of review deel ik mijn ervaring en geef ik mijn mening. Bloedserieus of met een knipoog.

Journalistieke verhalen
Met gezonde nieuwsgierigheid bijt ik me vast in een onderwerp om een verhaal te kunnen schrijven. Ik ben een goede interviewer en verricht grondig desk research om alle ins en outs te weten te komen. Onderwerpen die mij bijzonder aanspreken zijn: hardlopen, fitness, yoga, body & mind, gezondheid, voeding, reizen, gadgets en nieuwe media.

Copywriting en (web)redactie
Ik schrijf met een sterk inlevingsvermogen en een vlotte pen teksten voor uiteenlopende communicatiemiddelen: van website tot folder en van persbericht tot direct mail. Ook voor redigeerwerk en eindredactie kun je een beroep op mij doen. Wat het doel van een tekst ook is, ik breng de boodschap over in een vorm die tot de verbeelding spreekt.

Communicatieadvies, PR en coaching
Organisaties die worstelen met een communicatievraagstuk kunnen bij mij aankloppen voor advies. Dit kan in de vorm van adviesgesprekken, het ontwikkelen van een (marketing)communicatieplan en het geven van workshops. Mijn specialiteit is het promoten van mensen, merken, events, producten en organisaties. Ik weet welke media je moet inschakelen om aandacht te krijgen van een doelgroep. En hoe je dat doet en met welke boodschap. Hierin kan ik zowel een adviserende als uitvoerende rol spelen. Ook coach ik junior communicatiemedewerkers. Ik sta ze bij met praktische tips en peptalks zodat ze zich verder kunnen ontwikkelen in hun vakgebied.

Interim en detachering
Wie eventjes zonder redacteur of communicatiemedewerker zit, of een groot project van de grond moet tillen kan best wat hulp gebruiken. Ik vul graag de tijdelijke leegte in op een redactie of communicatieafdeling. Korte lijnen, directe afstemming en snel resultaat zijn de voordelen van een gedetacheerde redacteur of communicatiespecialist.

 

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>